Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Groningen

Spouwmuur laten isoleren?

Spouwmuurisolatie in Groningen nodig? Ons isolatiebedrijf heeft jaren ervaring en is actief in de hele provincie. Vraag hieronder gratis en vrijblijvend een offerte aan en je krijgt binnen twee werkdagen een prijsopgave op maat voor het isoleren van de spouwmuur. Daarna beslis je zelf of je de muur wel of niet door ons laat isoleren.

Contact

  Naam
  Postcode
  Straat
  Huisnummer
  E-mail
  TelefoonVoor eventuele vragen
  Opmerking

  Gratis en vrijblijvend

  Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Waarom spouwisolatie?

  Isolatie van de muur kent vele voordelen. In de winter blijft het langer warm in huis en ‘s zomers houd je de hitte juist buiten. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je energierekening.

  Sneller en langer warm in huis

  Een lagere energierekening

  Voordelig verduurzamen

  Populair in Groningen

  Spouwmuurisolatie is de meest populaire vorm van woningisolatie in Groningen. Bij het isoleren van de spouwmuur wordt de luchtruimte (de spouw) tussen de binnenmuur en de buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal. Dit kan alleen worden aangebracht wanneer de tussenruimte minimaal 4 centimeter breed is. Neem daarom eerst vrijblijvend contact op voor gratis advies.

  Spouwmuur isoleren Groningen
  Spouwmuur isolatie Groningen

  Spouwmuur isoleren

  Een spouwmuur isoleren gebeurt via enkele boorgaten in de buitenmuur. Met een machine wordt het isolatiemateriaal de spouwmuur ingeblazen. De grootte van de gaten is afhankelijk van het isolatiemateriaal. Na het isoleren worden deze gaatjes uiteraard weer vakkundig door ons dichtgemaakt in specie van dezelfde kleur als de bestaande voeg. Je ziet er daarna niets meer van.

  Isolatiemateriaal

  Het isolatiemateriaal voor de spouw hangt af van de breedte van de spouwmuur. Bij het isoleren van een kleine spouwmuur kan gekozen worden voor UF-schuim, (CFK-vrij) purschuim of PS schuimparels. Bij een bredere spouwmuur gaat de voorkeur uit naar glaswol of steenwol. Elk type spouwvullingsmateriaal heeft zijn eigen kenmerken en kosten. Wij adviseren je daarin graag gratis en vrijblijvend.

  Isolatiemateriaal spouwmuurisolatie Groningen

  Waarom ons isolatiebedrijf?

  Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Groningen

  Ervaring

  Veel ervaring in isoleren en
  isolatie advies

  Maatwerk

  Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

  Kwaliteit

  Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

  Werkgebied

  Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Groningen. Woon je in de gemeente Eemsdelta, Groningen, Het Hogeland, Midden-Groningen, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam, Westerkwartier of Westerwolde? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.