Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Groningen

Spouwmuur laten isoleren?

Spouwmuurisolatie in Groningen nodig? Ons isolatiebedrijf heeft jaren ervaring en is actief in de hele provincie. Vraag hieronder gratis en vrijblijvend een offerte aan en je krijgt binnen twee werkdagen een prijsopgave op maat voor het isoleren van de spouwmuur. Daarna beslis je zelf of je de muur wel of niet door ons laat isoleren. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom spouwisolatie?

Isolatie van de spouwmuur kent vele voordelen. In de winter blijft het langer warm in huis en ’s zomers houd je de hitte juist buiten. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op de energierekening.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Spouwmuurisolatiebedrijf

Spouwmuurisolatie is de meest populaire vorm van woningisolatie in Groningen. Bij het isoleren van de spouwmuur wordt de luchtruimte (de spouw) tussen de binnenmuur en de buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal. Dit kan alleen worden aangebracht wanneer de tussenruimte minimaal 4 centimeter breed is. Neem daarom eerst vrijblijvend contact op met ons spouwmuurisolatiebedrijf voor gratis advies. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en kosten van spouwmuurisolatie in Groningen.

Spouwmuur isoleren Groningen

De ervaring van Sylvia

Voor de woning van Sylvia was spouwmuurisolatie de goedkoopste isolatiemaatregel. Het kostte haar slechts 700 euro en de klus was binnen een halve dag uitgevoerd. Door de spouwmuren te isoleren, heeft Sylvia nu een lekker warm huis, zonder tocht of koude muren. Benieuwd naar de kosten voor spouwmuurisolatie in Groningen voor jouw woning? Neem dan vrijblijvend contact op en ontvang binnen twee werkdagen een gratis prijsvoorstel op maat, zonder dat je ergens aan vast zit.

Spouwmuur isolatie Groningen

Spouwmuur isoleren

Een spouwmuur isoleren gebeurt via enkele boorgaten in de buitenmuur. Met een machine wordt het isolatiemateriaal de spouwmuur ingeblazen. De grootte van de gaten is afhankelijk van het isolatiemateriaal. Na het isoleren worden deze gaatjes uiteraard weer vakkundig door ons dichtgemaakt in specie van dezelfde kleur als de bestaande voeg. Je ziet er daarna niets meer van. Daarentegen merk je meteen de voordelen en zie je het eveneens direct terug in lagere maandelijkse lasten.

Isolatiemateriaal

Het isolatiemateriaal voor de spouw hangt af van de breedte van de spouwmuur. Bij het isoleren van een kleine spouwmuur kan gekozen worden voor UF-schuim, (CFK-vrij) purschuim of PS schuimparels. Bij een bredere spouwmuur gaat de voorkeur uit naar glaswol of steenwol. Elk type spouwvullingsmateriaal heeft zijn eigen kenmerken en kosten. Wij adviseren je daarin graag gratis en vrijblijvend. Dus woon je in Groningen? Neem dan gerust contact op met onze ervaren isolatiespecialisten.

Isolatiemateriaal spouwmuurisolatie Groningen

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Groningen

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Groningen. Woon je in de gemeente Eemsdelta, Groningen, Het Hogeland, Midden-Groningen, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam, Westerkwartier of Westerwolde? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.