Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Stadskanaal

Spouwmuur isoleren?

Spouwmuurisolatie blijkt de meest populaire isolatiekeuze te zijn in Stadskanaal. Vraag je je af welke opties er zijn en wat de kosten zijn voor het isoleren van de spouwmuur in jouw huis? Schroom dan niet om ons een e-mail te sturen voor een vrijblijvende offerte en een kosteloos adviesgesprek. Na dit gesprek ligt de beslissing om al dan niet te kiezen voor spouwmuurisolatie volledig bij jou. Je bent dus niet verplicht tot enige actie. Als je interesse hebt, zijn we beschikbaar om je kosteloos te helpen bij het aanvragen van eventuele subsidies. Je kunt altijd binnen 2 dagen een reactie van ons verwachten!

Contact

Voordelen spouwisolatie

De goedkoopste isolatiemaatregel

Bespaar tot wel 30 procent per jaar

Spouwmuurisolatie klaar in één dag

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie is toepasbaar op alle woningen die zijn gebouwd tussen 1920 en 1980. Oudere huizen van voor 1920 hebben geen spouw, terwijl nieuwere woningen die na 1980 zijn gebouwd meestal al voldoende isolatie hebben. In Stadskanaal zijn tal van huizen te vinden die zijn opgericht tussen 1920 en 1980. Het bouwjaar van je woning kun je achterhalen via Kadaster.nl. Voor spouwmuurisolatie is een minimale spouwbreedte van 4 centimeter noodzakelijk. We staan klaar om dit te controleren tijdens een bezoek aan je woning in Stadskanaal.

Spouwmuurisolatie Veendam

Kosten spouwmuurisolatie

De prijs van spouwmuurisolatie varieert afhankelijk van het type woning en het aantal vierkante meters. Over het algemeen ligt de prijs voor spouwmuurisolatie in Stadskanaal tussen de 700 en 3.500 euro. Wil je exact weten wat de kosten zijn voor jouw specifieke woning? Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor informatie. Binnen twee werkdagen ontvang je dan een scherpe offerte. Dit is geheel kosteloos en zonder verplichtingen, dus je bent tot niets verplicht.

Subsidie in Stadskanaal

Ook in 2024 is er opnieuw in Stadskanaal subsidie beschikbaar gesteld voor spouwmuurisolatie. Personen die ervoor kiezen om uitsluitend de spouwmuur te isoleren, kunnen een terugbetaling van 15% van de kosten ontvangen. Echter, als je binnen 24 maanden na het isoleren van de spouwmuur extra isolatiemaatregelen neemt, zal dit percentage zelfs toenemen tot 30%. Dit maakt het isoleren van de spouwmuur bijzonder aantrekkelijk. Er zijn wel enkele voorwaarden van toepassing, waarover we jou graag meer uitleg geven in een vrijblijvend adviesgesprek. Bovendien zijn we kosteloos beschikbaar om je te assisteren bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Stadskanaal.

Spouwmuurisolatie offerte

Nieuwsgierig naar de prijs voor spouwmuurisolatie in Stadskanaal? Vul dan simpelweg in minder dan één minuut een offerteaanvraag in en ontvang binnen twee werkdagen een op maat gemaakte, persoonlijke prijsopgave. Hiermee krijg je een precies overzicht van de kosten voor het isoleren van de spouwmuur(en) van jouw huis. Deze raming van kosten is volledig vrijblijvend, dus er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Om een uiterst nauwkeurige prijs te verkrijgen, geef je bij de offerteaanvraag het muuroppervlak op. Trek hierbij het raamoppervlak af en voeg een halve meter onder de grond toe, omdat de spouwmuur zich daar beneden uitstrekt.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Stadskanaal

Ervaring

Veel ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Stadskanaal

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Stadskanaal werkt in Stadskanaal en wijde omgeving, dus onder andere in Musselkanaal, Alteveer, Blekslage, Onstwedde, Ter Maarsch, Westerdiepsterdallen, Oomsberg, Smeerling, Sterenborg, Tange, Veenhuizen en Wessinghuizen. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies