Meteen naar de inhoud

Bodemisolatie Groningen

Bodem laten isoleren?

Bodemisolatie in Groningen nodig? Ons isolatiebedrijf heeft jaren ervaring en is actief in de hele provincie. Vraag hieronder gratis en vrijblijvend een offerte aan en je krijgt binnen twee werkdagen een prijsopgave op maat voor het isoleren van de bodem van je woning. Daarna beslis je zelf of je de bodem wel of niet door ons laat isoleren. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom bodemisolatie?

Isolatie van de bodem kent vele voordelen. In de winter blijft het langer warm in huis en ’s zomers houd je de hitte juist buiten. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je energierekening.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Bodem of vloer isoleren?

Het verschil tussen vloer- en bodemisolatie is dat isolatiemateriaal bij bodemisolatie op de bodem van de kruipruimte wordt geplaatst. Bij het isoleren van de vloer wordt het materiaal onder de vloer gelegd. Omdat bodemisolatie minder effectief is dan isolatie van de vloer, wordt geadviseerd om de bodem alleen te isoleren als vloerisolatie niet mogelijk is. Neem vrijblijvend contact op voor gratis advies.

Bodem isoleren Groningen
Kruipruimte isoleren Groningen

Bodem isolatie

Het isoleren van de bodem is aan te raden als er sprake is van een vochtige of natte bodem van de kruipruimte. Boven de aan te brengen isolatielaag zal zich een warmere en droge luchtlaag vormen, waardoor de onderkant van de vloer niet langer vochtig wordt. Na bodemisolatie zal je woning dus droger en aangenamer aanvoelen.

Kruipruimte isolatie

Heeft jouw woning last van een vochtige kruipruimte? Laat de kruipruimte isoleren om verdere vochtproblemen en schimmel te voorkomen. Zelfs als er een laag(je) water in de kruipruimte staat is het isoleren van deze ondergrondse ruimte effectief via bodemisolatie, mits er voor het juiste isolatiemateriaal wordt gekozen. Wij adviseren je daarin graag gratis en vrijblijvend.

Isolatiemateriaal bodemisolatie Groningen

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van bodemisolatie in Groningen

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Groningen. Woon je in de gemeente Eemsdelta, Groningen, Het Hogeland, Midden-Groningen, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam, Westerkwartier of Westerwolde? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies