Meteen naar de inhoud

Vloerisolatie Groningen

Vloer laten isoleren?

Vloerisolatie in Groningen nodig? Ons isolatiebedrijf heeft jarenlange ervaring en is actief in de hele provincie. Vraag hieronder gratis en vrijblijvend een offerte aan en je krijgt binnen twee werkdagen een prijsopgave op maat voor het isoleren van jouw vloer. Vervolgens besluit je zelf of je wel of niet door ons je vloer laat isoleren.

Contact

  Naam
  Postcode
  Straat
  Huisnummer
  E-mail
  TelefoonVoor eventuele vragen
  Opmerking

  Gratis en vrijblijvend

  Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Waarom vloerisolatie?

  Isolatie van de vloer kent vele voordelen. In de winter blijft het langer warm in huis en ‘s zomers houd je de hitte juist buiten. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je energierekening.

  Sneller en langer warm in huis

  Een lagere energierekening

  Voordelig verduurzamen

  Bodem- of vloerisolatie?

  Vloerisolatie helpt om vocht en kou vanuit de kruipruimte tegen te houden. Maar wat is het verschil tussen vloer- en bodemisolatie? Bij vloerisolatie wordt het isolatiemateriaal onder de vloer geplaatst óf aan de bovenkant van de kruipruimte. Dat is afhankelijk van je type vloer. Wil je weten welk materiaal en welke techniek voor jouw vloer het beste is? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

  Bodem isoleren Groningen

  Houten ondervloer

  Bij houtenvloerisolatie kan het isolatiemateriaal vanuit de kruipruimte tussen de houten balken worden geplaatst. Een andere mogelijkheid is om de houten vloer eruit te halen om deze van bovenaf te isoleren. Welke vorm van vloerisolatie je kiest is onder andere afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte.

  Betonnen ondervloer

  Bij betonvloerisolatie wordt het isolatiemateriaal rechtstreeks tegen de onderkant van de betonvloer geplaatst, dus aan de bovenkant van de kruipruimte. Een andere optie is het isoleren van de bodem of het combineren van vloer- en bodemisolatie. Welk type isolatie je kiest is onder andere afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte.

  Waarom ons isolatiebedrijf?

  Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van vloerisolatie in Groningen

  Ervaring

  Veel ervaring in isoleren en
  isolatie advies

  Maatwerk

  Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

  Kwaliteit

  Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

  Werkgebied

  Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Groningen. Woon je in de gemeente Eemsdelta, Groningen, Het Hogeland, Midden-Groningen, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam, Westerkwartier of Westerwolde? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.