Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Oldambt

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in heel Oldambt!

Isoleren in Oldambt

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Oldambt!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Groningen. Dus ook in de gemeente Oldambt kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Oldambt

Dankzij spouwmuurisolatie blijft warmte langer in de woning hangen en dat scheelt in de energierekening. Anderzijds houdt een goed geïsoleerde (spouw)muur ’s zomers de warmte juist buiten. Muurisolatie is dus niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het wooncomfort.

Dakisolatie Oldambt

Dakisolatie van woningen in Oldambt is bij ons mogelijk voor zowel platte als hellende daken. Een dak isoleren kan aan de binnenkant of buitenkant van een dak. Wanneer een dak aan de buitenkant geïsoleerd moet worden, zal zowel bij een plat als schuin dak de hele dakbedekking eraf moeten worden gehaald.

Vloerisolatie Oldambt

Vloerisolatie helpt om vocht en kou vanuit de kruipruimte tegen te houden. Heb jij een koude vloer in huis? Of is de vloer gewoonweg nog niet geïsoleerd? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte om de vloer te laten isoleren. Wij adviseren je graag op het gebied van de juiste isolatie in Oldambt.

Bodemisolatie Oldambt

Het isoleren van de bodem is aan te raden als er sprake is van een vochtige of natte bodem van de kruipruimte. We brengen dan een isolatielaag aan de onderkant van de kruipruimte aan, zodat zich daar een warme en droge luchtlaag zal gaan vormen en de bodem minder kou doorlaat.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Oldambt

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Gemeente Oldambt

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Oldambt is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Winschoten, Bad Nieuweschans, Beerta, Blauwestad, Drieborg, Finsterwolde, Heiligerlee, Midwolda, Nieuw-Beerta, Nieuwolda, Oostwold, Oudezijl, Scheemda, Westerlee of omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies