Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Winschoten

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Winschoten en omgeving!

Isoleren in Winschoten

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Winschoten!

  Naam
  Postcode
  Straat
  Huisnummer
  E-mail
  TelefoonVoor eventuele vragen
  Opmerking

  Gratis en vrijblijvend

  Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Isolatiebedrijf nodig?

  Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele gemeente Oldambt. Dus ook in Winschoten en omgeving kunnen we helpen en adviseren.

  Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

  Spouwmuurisolatie

  Je woning houdt de warmte langer vast dankzij spouwmuurisolatie. De energierekening in de winter wordt aanzienlijk verlaagd door isolatie van de spouw. En ook in de zomer houdt een spouwmuur met goede isolatie de warmte buiten. Daarom is het isoleren van de spouw voordelig voor zowel het comfort als de portemonnee.

  Dakisolatie Winschoten

  Voor woningen in Winschoten en omgeving kunnen zowel platte als hellende daken geïsoleerd worden. Daken kunnen van binnen of buiten worden geïsoleerd. Bij een plat of hellend dak moet echter de gehele dakbedekking worden verwijderd als dakisolatie aan de buitenzijde wordt toegepast. Bij isolatie van binnenuit hoeft dat niet.

  Gevelisolatie Winschoten

  Het isoleren van de buitenmuren van een huis wordt gevelisolatie genoemd. Daarom heet het ook wel muurisolatie. Elke woning in Winschoten heeft de mogelijkheid om een gevel te laten isoleren. Er zijn verschillende materialen, kleuren, vormen en afwerkingen waaruit je kunt kiezen. Vraag gratis een vrijblijvende offerte op.

  Kruipruimte isolatie

  Indien de kruipruimtevloer vochtig of nat is, wordt bodemisolatie geadviseerd. Onderin de kruipruimte van de woning wordt een laag droge, warme lucht gecreëerd door daar een isolatielaag aan te brengen. En daardoor trekt er minder kou door de bodem. Isolatie van de bodem wordt ook wel kruipruimte isolatie genoemd.

  Vloerisolatie Winschoten

  Isolatie onder de vloer helpt om het binnen droog en warm te houden. Heb jij een koude vloer in huis? Of is de vloer van de woning nog niet geïsoleerd? Neem voor een vrijblijvende offerte voor het isoleren van de vloer contact met ons op. In Winschoten en omgeving voorzien wij jouw woning graag van vloerisolatie.

  Waarom ons isolatiebedrijf?

  Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Winschoten

  Ervaring

  Veel ervaring in isoleren en
  isolatie advies

  Maatwerk

  Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

  Kwaliteit

  Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

  Werkgebied

  Ons isolatiebedrijf in Winschoten is actief in de hele gemeente Oldambt. Woon je in Winschoten, Reiderland, Zuiderveen, Bovenstreek, Hoogebrug, Ganzedijk, Hongerige Wolf, Kostverloren, Nieuwe Statenzijl, Modderland, Oude Statenzijl, Eextahaven, Napels, Bikkershorn, Tranendal, Zuiderveen, Niesoord, ’t Waar, Ekamp, Goldhoorn, Westeind, Oostwolderhamrik of omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.