Meteen naar de inhoud

Dakisolatie Groningen

Dak laten isoleren?

Dakisolatie in Groningen nodig? Ons isolatiebedrijf heeft jarenlange ervaring en is actief in de hele provincie. Vraag hieronder gratis en vrijblijvend een offerte aan en je krijgt binnen twee werkdagen een prijsopgave op maat voor het isoleren van jouw dak. Vervolgens besluit je zelf of je wel of niet door ons je dak laat isoleren. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom dakisolatie?

Isolatie van het dak kent vele voordelen. In de winter blijft het langer warm in huis en ’s zomers houd je de hitte juist buiten. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen op je energierekening.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Isolatie voor elk dak

Wij isoleren platte daken en schuine daken en dat doen we met de hoogst mogelijke zorg en kwaliteit. Daarbij maken we gebruik van verschillende soorten isolatiematerialen en methoden. Wil je weten welk materiaal en welke techniek voor jouw type dak het beste is? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Plat dak isoleren

Platte daken kunnen zowel van binnen als van buiten worden geïsoleerd. Voor een plat dak van een bestaande woning is het aantrekkelijker om deze van binnenuit te isoleren. Als deze van buiten wordt geïsoleerd, zal het hele dak namelijk vervangen moeten worden. Bij isolatie aan de binnenkant van het dak, wordt het isolatiemateriaal direct onder de dakbedekking geplaatst. Wij isoleren een platdak alleen van binnenuit.

Schuin dak isoleren

Een schuin dak isoleren kan van binnen en van buitenaf, maar meestal wordt er aan de binnenkant geïsoleerd. De dakisolatie wordt dan tussen de dakspanten geplaatst. Als een schuin dak van buiten wordt geïsoleerd, wordt het materiaal rechtstreeks op de dakconstructie bevestigd. Daarvoor zullen eerst alle pannen, panlatten en stoftengels van het dak gehaald moeten worden. Wij isoleren een hellend dak van binnen of buiten.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van dakisolatie in Groningen

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Groningen. Woon je in de gemeente Eemsdelta, Groningen, Het Hogeland, Midden-Groningen, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam, Westerkwartier of Westerwolde? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies