Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Winschoten

Spouwmuur isoleren?

In Winschoten is spouwmuurisolatie duidelijk de meest gekozen optie voor isolatie. Ben je aan het nadenken over de mogelijkheden en de kosten voor het isoleren van de spouwmuur in jouw huis? Voel je vrij om ons een e-mail te sturen voor een offerteaanvraag en een gratis adviesgesprek, zonder enige verplichting. Na dit gesprek ligt de keuze om wel of niet te kiezen voor spouwmuurisolatie volledig bij jou. Er is geen enkele verplichting tot actie. Als je geïnteresseerd bent, staan we klaar om je kosteloos te helpen bij het aanvragen van mogelijke subsidies. Je kunt altijd binnen 2 dagen een reactie verwachten!

Contact

Voordelen spouwisolatie

De goedkoopste isolatiemaatregel

Bespaar tot wel 30 procent per jaar

Spouwmuurisolatie klaar in één dag

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie is geschikt voor alle woningen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd. Huizen die vóór 1920 zijn gebouwd, hebben veelal geen spouw, terwijl de nieuwe(re) woningen die na 1980 zijn gebouwd meestal al voldoende isolatie hebben. In Winschoten en omgeving zijn er vele woningen te vinden die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd. Je kunt het bouwjaar van je woning achterhalen via Kadaster.nl. Voor spouwmuurisolatie is een minimale spouwbreedte van 4 centimeter vereist. Wij controleren dit graag tijdens een bezoek aan je woning in Winschoten.

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten voor spouwmuurisolatie variëren, afhankelijk van het soort woning en het aantal vierkante meters. Over het algemeen schommelt de prijs voor spouwmuurisolatie in Winschoten tussen 700 en 3.500 euro. Wil je een exact idee krijgen van de kosten voor jouw specifieke woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Binnen twee werkdagen sturen we je dan een offerte. Dit is volledig gratis en vrijblijvend, dus je bent tot niets verplicht.

Subsidie in Winschoten

Ook in dit jaar wordt er weer in Winschoten subsidie verstrekt voor spouwmuurisolatie. Individuen die ervoor kiezen om enkel de spouwmuur te isoleren, kunnen een terugbetaling van 15% van de kosten ontvangen. Als je binnen 24 maanden na het isoleren van de spouwmuur extra isolatiemaatregelen neemt, zal dit percentage zelfs verhoogd worden tot 30%. Dit maakt het isoleren van de spouwmuur buitengewoon aantrekkelijk. Er zijn enkele voorwaarden van toepassing, waarover we je graag meer uitleg geven in een vrijblijvend adviesgesprek. Bovendien staan we gratis ter beschikking om je te helpen bij aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Winschoten.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil je graag weten wat spouwmuurisolatie kost in Winschoten? Dien dan eenvoudig in minder dan één minuut een aanvraag voor een offerte in en ontvang binnen twee werkdagen een op maat gemaakte, persoonlijke prijsopgave. Hiermee krijg je een nauwkeurig overzicht van de kosten voor het isoleren van de spouwmuur(en) van jouw huis. Deze kostenraming is volledig vrijblijvend, dus er zijn geen verplichtingen. Voor de precieze prijs, geef je bij de offerteaanvraag het muuroppervlak op. Haal het raamoppervlak hier van af en tel een halve meter onder de grond op, omdat de spouwmuur zich daar beneden uitstrekt.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Winschoten

Ervaring

Veel ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Winschoten
Winschoten

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Winschoten werkt in Winschoten en wijde omgeving, dus onder andere in Reiderland, Zuiderveen, Bovenstreek, Hoogebrug, Ganzedijk, Hongerige Wolf, Eexta, Kostverloren, Nieuwe Statenzijl, Modderland, Oude Statenzijl, Eextahaven, Napels, Bikkershorn, Tranendal, Zuiderveen, Niesoord, Ekamp, Goldhoorn, Westeind en Oostwolderhamrik. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies