Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Ter Apel

Spouwmuur isoleren?

In Ter Apel is spouwmuurisolatie zonder twijfel de meest genomen keuze voor isolatie. Denk je erover om de spouwmuren ook te laten isoleren? Dan nodigen we je van harte uit om een offerte met een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Er zijn geen verplichtingen, dus de beslissing om al dan niet te kiezen voor spouwmuurisolatie blijft volledig aan jou. Als dit je interesse heeft gewekt, staan we ook graag voor klaar om je te helpen bij het aanvragen van eventuele beschikbare subsidies. Dit is eveneens geheel kosteloos!

Contact

Voordelen spouwisolatie

De goedkoopste isolatiemaatregel

Bespaar tot wel 30 procent per jaar

Spouwmuurisolatie klaar in één dag

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie is geschikt voor huizen die zijn gebouwd tussen 1920 en 1980. Oudere huizen van vóór 1920 hebben meestal geen tussenruimte in de muren. En nieuwere huizen, van na 1980, hebben vaak al voldoende isolatie. In Ter Apel en omliggende gebieden zijn veel huizen te vinden die tussen 1920 en 1980 zijn gemaakt. Je kunt ontdekken wanneer jouw woning is gebouwd via Kadaster.nl. Voor isolatie van de spouwmuur is het belangrijk dat er minstens 4 cm ruimte tussen de muren zit. We kunnen dit controleren tijdens ons bezoek aan jouw huis in Ter Apel.

Kosten spouwmuurisolatie

De prijs om spouwmuren te isoleren kan nogal verschillen. Dit is afhankelijk van de grootte en van de eigenschappen van je huis. Meestal variëren de prijzen voor isolatie van spouwmuren in Ter Apel tussen de 700 en 3.500 euro. Wil je een precies idee hebben van de kosten voor jouw specifieke huis? Je kunt een vrijblijvende offerte aanvragen en we sturen je graag meer informatie. Dit is volledig kosteloos en zonder enige verplichting, dus aarzel niet om met ons in contact te treden.

Subsidie in Ter Apel

Dit jaar is er opnieuw de mogelijkheid om subsidie te benutten voor spouwmuurisolatie in Ter Apel. Als je hebt beslist om de spouwmuur te isoleren, kun je rekenen op een teruggave van 15% van de uitgaven. En als je binnen een termijn van twee jaar ná het isoleren verdere isolatiestappen onderneemt, zal dit percentage zelfs omhoog gaan naar maximaal 30%. Zo wordt het isoleren van de spouwmuren nog aantrekkelijker. Er zijn wel enkele voorwaarden van toepassing, die we graag met je doornemen tijdens een geheel vrijblijvend gesprek. Daarnaast assisteren we je zonder kosten bij het indienen van een subsidieaanvraag voor spouwmuurisolatie in Ter Apel.

Spouwmuurisolatie offerte

Benieuwd naar de prijs voor het isoleren van de spouwmuur in Ter Apel van jouw huis? Simpel: vul in minder dan een minuut een offerteaanvraag in en binnen 2 werkdagen krijg je een op maat gemaakte prijsindicatie toegestuurd. Zo krijg je direct een duidelijk beeld van de kosten om de spouwmuren van jouw huis in Ter Apel te isoleren. Deze kostenraming is geheel vrijblijvend, dus je hebt geen verplichtingen. Om de exacte prijs te berekenen, vul je bij de offerteaanvraag het totale oppervlak van de muur in. Verminder dit met het oppervlak van de ramen en tel er 0,5 meter bij op, aangezien de spouwmuur onder de grond nog doorloopt. Twijfel je? Neem dan gerust contact op.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Ter Apel

Ervaring

Veel ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Ter Apel

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Ter Apel werkt in Ter Apel en wijde omgeving, dus onder andere in Ter Apelkanaal, Ter Haar, Slegge, Ter Wisch, Roelage, Laudermarke, Agodorp, Het Schot, De Maten, Barnflair, Hanetange, De Bruil, Lauderbeetse, Lauderzwarteveen, Veerste Veldhuis, Laude, Borgerveld, Wessingtange en Zuidveld. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies