Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Ter Apel

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Ter Apel en omgeving!

Isoleren in Ter Apel

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Ter Apel!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele gemeente Westerwolde. Dus ook in Ter Apel kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Westerwolde

Spouwmuurisolatie Ter Apel

Spouwmuurisolatie in Ter Apel zorgt ervoor dat de warmte langer in huis blijft en verlaagt de energiekosten in de winter aanzienlijk. Een spouw met een goede isolatie houdt bovendien de warmte ook de hele zomer buiten. De spouwmuur kan dus worden geïsoleerd voor zowel comfort als financiële besparing.

Dakisolatie Ter Apel

In Ter Apel en omstreken is dakisolatie een optie voor zowel platte als schuine daken. Dakisolatie kan óf de binnenkant óf aan de buitenkant van het dak worden aangebracht. Bij het aanbrengen van isolatie aan de buitenzijde is het noodzakelijk de volledige dakbedekking te verwijderen. Dit hoeft niet bij isolatie van binnenuit.

Dakisolatie Westerwolde

Gevelisolatie Ter Apel

Het isoleren van de buitenmuren van een huis wordt gevelisolatie genoemd. Hierdoor wordt ook de uitdrukking muurisolatie gebruikt. Het isoleren van de gevels van woningen in Ter Apel is voordelig en biedt veel mogelijkheden. Er zijn talloze materialen, kleuren, vormen en afwerkingen om uit te kiezen. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Kruipruimte isolatie Ter Apel

Isolatie van de kruipruimte wordt geadviseerd als de vloer vochtig of nat is. De onderkant van de kruipruimte van het huis wordt vervolgens gevuld met isolatiemateriaal, waardoor een laag warme, droge luchtlaag ontstaat. Hierdoor zal de bodem minder kou doorlaten. Dit wordt ook wel bodemisolatie genoemd.

Bodemisolatie Westerwolde
Vloerisolatie Westerwolde

Vloerisolatie Ter Apel

Voelt de vloer van je huis koud aan? Om het binnen comfortabel en warm te houden, kan onder de vloer isolatie worden aangebracht. Neem voor een vrijblijvende offerte van vloerisolatie contact met ons op. Je kunt dan zien hoeveel vloerisolatie zou gaan kosten voor jouw woning in Ter Apel. Ook geven we je graag isolatieadvies.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Ter Apel

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Ter Apel is werkzaam in de gemeente Westerwolde. Woon je in Ter Apel, Ter Apelkanaal, Ter Haar, Slegge, Ter Wisch, Roelage, Laudermarke, Agodorp, Het Schot, De Maten, Barnflair, Hanetange, De Bruil, Lauderbeetse, Lauderzwarteveen, Veerste Veldhuis, Laude, Borgerveld, Wessingtange, Zuidveld of wijde omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies