Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Delfzijl

Spouwmuur isoleren?

In Delfzijl blijkt spouwmuurisolatie overduidelijk de meest populaire keuze voor isolatie te zijn. Als je momenteel aan het overwegen bent wat de opties en kosten zijn voor het isoleren van de spouwmuur in je huis, voel je dan vrij om ons een e-mail te sturen voor een vrijblijvende offerte en een kosteloos adviesgesprek. Na dit gesprek is de keuze om al dan niet te kiezen voor spouwmuurisolatie volledig aan jou. Er is geen verplichting om actie te ondernemen. Als je interesse hebt, zijn we beschikbaar om je kosteloos te helpen bij het aanvragen van de subsidie(s). Binnen 2 dagen kun je altijd een reactie verwachten!

Contact

Voordelen spouwisolatie

De goedkoopste isolatiemaatregel

Bespaar tot wel 30 procent per jaar

Spouwmuurisolatie klaar in één dag

Is mijn woning geschikt?

Tussen 1920 en 1980 gebouwde huizen kunnen gebruik maken van spouwmuurisolatie. Oudere huizen van voor 1920 hebben vaak geen spouw, terwijl recentere woningen die na 1980 zijn gebouwd meestal al voldoende isolatie hebben. In Delfzijl en de omliggende regio zijn talrijke woningen te vinden die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd. Je kunt het bouwjaar van je huis opzoeken via Kadaster.nl. Voor isolatie van de spouwmuur is een minimale breedte van 4 centimeter vereist. We controleren dit graag tijdens een bezoek aan je woning in Delfzijl.

Kosten spouwmuurisolatie

Wil je graag weten wat spouwmuurisolatie kost in Delfzijl? De prijs varieert afhankelijk van het type woning en het aantal vierkante meters. Over het algemeen ligt de prijs voor spouwmuurisolatie tussen 700 en 3.500 euro. Als je een nauwkeurige inschatting wilt van de kosten voor jouw specifieke woning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Binnen twee werkdagen sturen we je een offerte. Deze service is volledig gratis en vrijblijvend, dus je hebt geen verplichtingen.

Subsidie in Delfzijl

In Delfzijl wordt dit jaar opnieuw subsidie beschikbaar gesteld voor spouwmuurisolatie. Wie ervoor kiest om alleen de spouw te isoleren, kan een terugbetaling van maar liefst 15% van de kosten ontvangen. Als je echter binnen 24 maanden na het isoleren van de spouwmuur aanvullende isolatiemaatregelen neemt, zal dit percentage zelfs stijgen tot zelfs 30%. Hierdoor is het isoleren van de spouwmuur bijzonder aantrekkelijk. Er zijn wel bepaalde voorwaarden van toepassing, waarover we je graag meer vertellen tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Bovendien zijn we kosteloos beschikbaar om je te helpen bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Delfzijl.

Spouwmuurisolatie offerte

Benieuwd naar de kosten van spouwmuurisolatie in Delfzijl? Vul dan binnen minder dan een minuut een offerteaanvraag in en ontvang binnen twee werkdagen een persoonlijke prijsopgave. Op deze manier krijg je een heel nauwkeurig overzicht van de kosten voor het isoleren van de spouwmuur(en) van jouw huis. Deze kostenraming is volledig vrijblijvend, waardoor er geen verplichtingen zijn. Om de exacte prijs te verkrijgen, vermeld je bij de offerteaanvraag het muuroppervlak. Haal het oppervlak van de ramen hier vanaf en voeg een halve meter onder de grond toe, omdat de spouwmuur zich daar nog deels uitstrekt.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Delfzijl

Ervaring

Veel ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Delfzijl

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Delfzijl werkt in Delfzijl en wijde omgeving, dus onder andere in Appingedam, Farmsum, Uitwierde, Naterij, Biessum, Zeshuizen, Fiemel, Lutjeburen, Nansum, Klein Wierum, Oldenklooster, Uiteinde, Nes, Arwerd, Heveskesklooster, Lall, Nijenklooster, Jukwerd, Weiwerd, Geefsweer, Amsweer, Meedhuizen, Baamsum en Dallingeweer. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies