Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Appingedam

Spouwmuur isoleren?

De meest populaire keuze voor isolatie in Appingedam is bij uitstek spouwmuurisolatie. Overweeg jij ook de spouw te laten isoleren? Dan nodigen we je graag uit om ons een e-mail te sturen voor een offerte en een vrijblijvend adviesgesprek. Het verplicht je tot niets, dus de beslissing om spouwmuurisolatie te laten plaatsen ligt dus 100% bij jou. Mocht je interesse gewekt zijn, dan zetten we ons kosteloos voor jou in bij het aanvragen van eventuele beschikbare subsidies. Binnen 2 dagen mag je altijd op een reactie van ons rekenen!

Contact

Voordelen spouwisolatie

De goedkoopste isolatiemaatregel

Bespaar tot wel 30 procent per jaar

Spouwmuurisolatie klaar in één dag

Is mijn woning geschikt?

Isolatie voor muren werkt goed bij huizen die gemaakt zijn tussen 1920 en 1980. Oudere huizen van vóór 1920 hebben meestal geen ruimte tussen de muren en nieuwere huizen van na 1980 hebben meestal al genoeg isolatie. In Appingedam en de omstreken staan veel huizen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd. Je kunt uitzoeken wanneer jouw huis is gebouwd op Kadaster.nl. Voor muurisolatie is het belangrijk dat er minstens 4 cm ruimte tussen de muren zit. We kunnen dit nakijken als we bij je langskomen in Appingedam.

Kosten spouwmuurisolatie

De prijs van isolatie voor de muren kan verschillen, afhankelijk van je huis en hoe groot het is. Gewoonlijk ligt de kostprijs voor isolatie van muren in Appingedam tussen 700 en 3.500 euro. Wil je een precies idee hebben van hoeveel het voor jouw huis zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en we sturen je graag meer informatie. We sturen je binnen twee dagen een prijsopgave. Dat kost niets en verplicht je tot niets, dus voel je vrij om contact op te nemen.

Subsidie in Appingedam

Dit jaar komt er opnieuw subsidie vrij voor spouwmuurisolatie in Appingedam. Als je ervoor kiest om de spouwmuren te isoleren, kun je een teruggave van 15% van de kosten ontvangen. En als je binnen 2 jaar na de isolatie van de spouwmuren extra isolatiestappen neemt, wordt dit percentage zelfs verhoogd naar maximaal 30%. Dit maakt het isoleren van de spouwmuren extra interessant. Er zijn een paar voorwaarden, die we graag in een vrijblijvend gesprek met je bespreken. En bovendien zijn we er kosteloos om je te helpen met het aanvragen van de subsidie voor spouwmuurisolatie in Appingedam.

Spouwmuurisolatie offerte

Ben jij ook benieuwd naar de prijs van spouwmuurisolatie in Appingedam? Vraag dan snel en simpel binnen een minuut een offerte aan en ontvang binnen twee werkdagen een persoonlijke prijsopgave op maat. Zo krijg je een duidelijk overzicht van wat het kost om de spouwmuren van jouw huis te isoleren. Deze kostenindicatie is vrijblijvend, dus je hebt geen verplichtingen. Om de exacte prijs te bepalen, vermeld je bij de offerteaanvraag het totale muuroppervlak. Trek daar het oppervlak van de ramen vanaf en tel er een halve meter op, want de spouwmuur reikt tot onder de grond verder.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Appingedam

Ervaring

Veel ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Appingedam
Appingedam

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Appingedam werkt in Appingedam en wijde omgeving, dus onder andere in Delfzijl, Hoogewerf, Oling, Jukwerd, Lutjerijp, Terhorn, De Groeve, Spriknust, Dijkum, Enzelens, Bovendijks, Hemert, Garreweer, Tjamsweer, Merum, Eekwerderderdraai, Opmeeden, Honderd, Kolhol, Tweehuizen, De Har en Nooitgedacht. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies