Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Hoogezand

Spouwmuur isoleren?

Spouwmuurisolatie blijkt de meest favoriete isolatiemaatregel te zijn in Hoogezand. Vraag je je ook af welke opties er zijn en wat de prijs is voor het isoleren van de spouwmuur in jouw huis? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte en een kosteloos adviesgesprek. Daarna is de keuze om al dan niet over te gaan tot spouwmuurisolatie volledig aan jou. Je zit dus niet vast aan enige verplichtingen. En als je wilt, staan we klaar om je gratis te helpen bij het aanvragen van eventuele subsidies. Binnen twee werkdagen kun je altijd een reactie van ons verwachten.

Contact

Voordelen spouwisolatie

De goedkoopste isolatiemaatregel

Bespaar tot wel 30 procent per jaar

Spouwmuurisolatie klaar in één dag

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie kan toegepast worden op woningen die dateren van tussen 1920 en 1980. Huizen van vóór 1920 hebben immers geen spouw, terwijl woningen die na 1980 gebouwd zijn vaak al voldoende isolatie hebben. In Hoogezand zijn er talrijke woningen te vinden die in de periode tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd. Raadpleeg Kadaster.nl om het bouwjaar van jouw huis te achterhalen. Een spouwbreedte van minimaal 4 centimeter is vereist voor spouwmuurisolatie. We staan klaar om dit te controleren tijdens een bezoek aan jouw woning.

Spouwmuurisolatie Hoogezand

Kosten spouwmuurisolatie

De prijs van spouwmuurisolatie varieert op basis van het type huis en het aantal vierkante meters. Over het algemeen ligt de prijs van spouwmuurisolatie in Hoogezand tussen de 700 en 3.500 euro. Wil je graag weten wat de exacte kosten zijn voor jouw woning? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen; binnen twee werkdagen ontvang je een op maat gemaakte offerte. Dit wordt kosteloos en vrijblijvend verstrekt, dus je hebt geen enkele verplichting.

Subsidie in Hoogezand

In 2023 blijft subsidie beschikbaar voor spouwmuurisolatie in Hoogezand. Individuen die ervoor kiezen alleen de spouwmuur te isoleren, ontvangen een terugbetaling van 15% van de kosten. Als je echter binnen 24 maanden na het isoleren van de spouwmuur extra isolatiemaatregelen uitvoert, loopt dit percentage zelfs op tot 30%. Dit maakt het isoleren van de spouwmuur uiterst aantrekkelijk. Er zijn echter wel een paar voorwaarden aan verbonden, waar we graag meer over vertellen in een vrijblijvend adviesgesprek. Bovendien staan we kosteloos voor je klaar om te helpen bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Hoogezand.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil je weten wat spouwmuurisolatie in Hoogezand kost? Vraag dan slechts in één minuut een offerte aan en ontvang binnen twee werkdagen een op maat gemaakte prijsopgave. Op die manier krijg je een exact beeld van de kosten voor het isoleren van de spouwmuur(en) van jouw huis. Deze kostenraming is volledig vrijblijvend, dus je wordt nergens toe verplicht. Om een zo nauwkeurig mogelijke prijs te verkrijgen, geef je bij het aanvragen van de offerte het muuroppervlak door. Verminder dit met het oppervlak van de ramen en voeg er een halve meter onder de grond aan toe. De spouwmuur loopt namelijk nog door onder de vloer.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Hoogezand

Ervaring

Veel ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Hoogezand

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Hoogezand werkt in Hoogezand en wijde omgeving, dus onder andere in Sappemeer, Gorecht, Kalkwijk, Lange Wijk, Martenshoek, Lula, Ruiten, Scharmer, Heidenschap, Blokum, Schaaphok, Roeksweer, De Paauwen, Hellum, Leentjer, Oostwold, Veendijk, Meerwijck, Foxham, De Zanden, Korengarst en Noordbroeksterhamrik. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies