Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Veendam

Spouwmuur isoleren?

Spouwmuurisolatie blijkt de meest gekozen isolatiestap te zijn in Veendam. Vraag je je af welke mogelijkheden beschikbaar zijn en wat de kosten zijn voor het isoleren van de spouwmuur in jouw woning? Aarzel dan niet om ons te mailen voor een vrijblijvende offerte en een kosteloos adviesgesprek. Na dit gesprek is de beslissing om al dan niet te kiezen voor spouwmuurisolatie volledig aan jou. Je bent dus niet gebonden aan enige verplichtingen. Als je dat wenst, staan we klaar om je kosteloos te assisteren bij het aanvragen van mogelijke subsidies. Altijd reactie binnen 2 dagen!

Contact

Voordelen spouwisolatie

De goedkoopste isolatiemaatregel

Bespaar tot wel 30 procent per jaar

Spouwmuurisolatie klaar in één dag

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie is geschikt voor alle huizen gebouwd tussen 1920 en 1980. Oudere huizen van voor 1920 hebben geen spouw, terwijl recentere woningen na 1980 doorgaans al voldoende isolatie hebben. In Veendam zijn veel huizen te vinden die zijn opgetrokken tussen 1920 en 1980. Je kunt Kadaster.nl raadplegen om het bouwjaar van je woning te achterhalen. Voor spouwmuurisolatie is een minimale spouwbreedte van 4 centimeter vereist. Wij zijn beschikbaar om dit te inspecteren tijdens een bezoek aan je huis in Veendam.

Spouwmuurisolatie Veendam

Kosten spouwmuurisolatie

De kostprijs van spouwmuurisolatie verschilt afhankelijk van het soort huis en het aantal vierkante meters. Gemiddeld genomen varieert de prijs voor spouwmuurisolatie in Veendam tussen de 700 en 3.500 euro. Wil je nauwkeurig weten wat de precieze kosten zijn voor jouw huis? Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Binnen twee werkdagen zorgen we dan voor een offerte op maat. Dit is kosteloos en zonder verplichtingen, dus je bent tot niets verplicht.

Subsidie in Veendam

Ook in 2023 is er wederom in Veendam subsidie beschikbaar voor spouwmuurisolatie. Personen die besluiten om enkel de spouwmuur te isoleren, kunnen een terugbetaling van 15% van de kosten ontvangen. Als je echter binnen 24 maanden na het isoleren van de spouwmuur aanvullende isolatiemaatregelen neemt, stijgt dit percentage zelfs tot 30%. Dit maakt het isoleren van de spouwmuur zeer aantrekkelijk. Er zijn echter enkele voorwaarden van toepassing, waarover we graag meer vertellen in een vrijblijvend adviesgesprek. Bovendien staan we kosteloos voor je klaar om hulp te bieden bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Veendam.

Spouwmuurisolatie offerte

Benieuwd naar de prijs van spouwmuurisolatie in Veendam? Vul dan eenvoudig binnen één minuut een offerteaanvraag in en ontvang binnen twee werkdagen een gepersonaliseerde prijsopgave op maat. Zo krijg je een nauwkeurig inzicht in de kosten voor het isoleren van de spouwmuur(en) van jouw woning. Deze prijsschatting is geheel vrijblijvend, dus er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Om een zo exact mogelijke prijs te verkrijgen, vermeld je bij de offerteaanvraag het muuroppervlak. Trek hier het oppervlak van de ramen vanaf en voeg een halve meter onder de grond toe. Dit omdat de spouwmuur zich onder de vloer voortzet.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Veendam

Ervaring

Veel ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Veendam

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Veendam werkt in Veendam en wijde omgeving, dus onder andere in Wildervank, Bareveld, Borgercompagnie, Ommelanderwijk, Tripscompagnie, Kibbelgaarn, Numero Dertien, Boven Veensloot, Korte Akkers, Westerdiepsterdallen en Zuidwending. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies