Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Leek

Spouwmuur isoleren?

In Leek is spouwmuurisolatie verreweg de meest favoriete optie als het gaat om isolatie. Denk je er ook aan om de spouwmuur te laten isoleren? Dan nodigen we je vriendelijk uit om ons een e-mail te sturen voor een offerteaanvraag en een vrijblijvend adviesgesprek. Er is geen enkele verplichting, dus de keuze om wel of niet te gaan voor spouwmuurisolatie is volledig aan jou. Als je interesse hebt, helpen we je ook graag kosteloos met het aanvragen van mogelijke subsidies. Je kunt altijd binnen twee werkdagen altijd een reactie van ons verwachten.

Contact

Voordelen spouwisolatie

De goedkoopste isolatiemaatregel

Bespaar tot wel 30 procent per jaar

Spouwmuurisolatie klaar in één dag

Is mijn woning geschikt?

Isolatie voor spouw werkt goed bij huizen die gemaakt zijn tussen 1920 en 1980. Oudere huizen van vóór 1920 hebben meestal geen ruimte tussen de muren en nieuwere huizen van na 1980 hebben meestal al genoeg isolatie. In Leek en de omstreken staan veel huizen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd. Je kunt uitzoeken wanneer jouw huis is gebouwd op Kadaster.nl. Voor muurisolatie is het belangrijk dat er minstens 4 cm ruimte tussen de muren zit. We kunnen dit nakijken als we bij je langskomen in Leek.

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten voor het isoleren van spouwmuren kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en kenmerken van je huis. Normaal gesproken liggen de prijzen voor spouwmuurisolatie in Leek vaak tussen de 700 en 3.500 euro. Als je een nauwkeurig idee wilt hebben van de kosten voor jouw specifieke woning, kun je een vrijblijvende offerte aanvragen en sturen we je graag meer informatie. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend, dus voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Subsidie in Leek

Dit jaar kun je opnieuw gebruikmaken van subsidie voor spouwmuurisolatie in Leek. Als je ervoor kiest om de spouw te laten isoleren, kom je in aanmerking voor een terugbetaling van 15% van de kosten. En wanneer je binnen twee jaar na het isoleren éxtra isolatiemaatregelen treft, wordt dit percentage zelfs verhoogd tot maximaal 30%. Hierdoor wordt het isoleren van de spouwmuren nog aantrekkelijker. Er zijn wel enkele voorwaarden, die we graag met je bespreken tijdens een vrijblijvend gesprek. Bovendien zijn we er kosteloos om je te helpen bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Leek.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil je graag weten wat het kost om je spouwmuren te isoleren in Leek? Dan is het heel eenvoudig: vraag binnen een minuut een offerte aan en je ontvangt binnen twee werkdagen een persoonlijke prijsopgave op maat. Zo krijg je een helder overzicht van de kosten om de spouwmuren van jouw huis te isoleren. Deze schatting van kosten is vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Om de precieze prijs te berekenen, geef je bij de offerteaanvraag het totale oppervlak van de muren op. Trek daar het oppervlak van de ramen vanaf en tel er een halve meter bij op, omdat de spouwmuur zich onder de grond verder uitstrekt. Weet je het niet zeker? Neem gerust contact op.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Leek

Ervaring

Veel ervaring met spouwmuurisolatie

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Leek

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Leek werkt in Leek en wijde omgeving, dus onder andere in Leeksterhout, Tolbert, De Holm, Niebert, Pasop, Midwolde, Lettelbert, De Jammer, Lucaswolde, Boerakker, Oostwold, De Poffert, De Tenten, De Jouwer, Kuzemerbalk, Bakkerom, Marum en Zuidhorn. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies