Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Leek

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Leek en omgeving!

Isoleren in Leek

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Leek!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele gemeente Westerkwartier. Dus ook in Leek kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Westerkwartier

Spouwmuurisolatie Leek

Spouwmuurisolatie in Leek zorgt ervoor dat de warmte van de woning langer binnen blijft. Isolatie in spouwmuren verlaagt de energiekosten in de winter aanzienlijk. Bovendien houdt een spouwmuur met goede isolatie de warmte de hele zomer buiten. Isoleer de spouw voor zowel comfort als financieel profijt.

Dakisolatie Leek

Zowel schuine als platte daken in Leek en omgeving kunnen baat hebben bij isolatie. Ongeacht een plat dak of hellend dak kan de dakisolatie aan de binnen- of buitenkant van het dak worden aangebracht. Maar indien dit vanaf de buitenkant wordt gedaan, dient eerst de gehele dakbedekking te worden verwijderd.

Dakisolatie Westerkwartier

Gevelisolatie Leek

Gevelisolatie verwijst naar de isolatie van de (buiten)muren van een huis. Daarom wordt het ook wel muurisolatie genoemd. Er zijn talloze mogelijkheden. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan materialen, kleuren, vormen en afwerkingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Kruipruimte isolatie Leek

Als de vloer van je woning vochtig of nat aanvoelt, is isolatie van de kruipruimte aan te raden. Isolatiemateriaal zorgt daar dan voor een laag warme, droge lucht onder in de kruipruimte van de woning. Zo houdt de grond minder kou vast. Kruipruimte isolatie wordt ook wel bodemisolatie genoemd.

Bodemisolatie Westerkwartier
Vloerisolatie Westerkwartier

Vloerisolatie Leek

Voelt de vloer van je woning koud aan? Om de warmte en droogte binnen te behouden, kan onder de vloer isolatie worden geplaatst. Wij bieden je graag vloerisolatie aan in Leek en de wijde omgeving. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Hierdoor kun je zien wat het isoleren van de vloer van jouw huis gaat kosten.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Leek

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Leek is werkzaam in de hele gemeente Westerkwartier. Woon je in Leek, Leeksterhout, Tolbert, De Holm, Niebert, Pasop, Midwolde, Lettelbert, De Jammer, Lucaswolde, Boerakker, Oostwold, De Poffert, De Tenten, De Jouwer, Kuzemerbalk, Bakkerom, Marum, Zuidhorn of omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies