Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Marum

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Marum en omgeving!

Isoleren in Marum

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Marum!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele gemeente Westerkwartier. Dus ook in Marum kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Westerkwartier

Spouwmuurisolatie Marum

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte in huis langer blijft. Dit heeft een positieve impact op uw energierekening in de winter. Een spouwmuur met voldoende isolatie houdt de hitte in de zomer ook buiten. Door de spouw dus te isoleren, kun je het wooncomfort verbeteren en tegelijkertijd de kosten verlagen.

Dakisolatie Marum

Dakisolatie kan worden aangebracht bij zowel platte als schuine daken in Marum en de nabije omgeving. Dit kan van binnenuit of buitenaf worden geplaatst. Indien dit vanaf de buitenzijde gebeurt, dient eerst de gehele dakbedekking van een plat of hellend dak te worden verwijderd. Bij isolatie van binnenuit hoeft dat uiteraard niet.

Dakisolatie Westerkwartier

Gevelisolatie Marum

Het isoleren van de buitenmuren van een gebouw is een toepassing die bekend staat als gevelisolatie. Hiervoor wordt soms ook de term muurisolatie gebruikt. Materialen, kleuren, vormen en afwerkingen zijn er in allerlei soorten. Meer weten over het isoleren van de gevel? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Kruipruimte isolatie Marum

Isolatie van de kruipruimte is interessant als de vloer van je woning nat of vochtig is. De vloer van de kruipruimte wordt geïsoleerd om daar een laag warme, droge luchtlaag te genereren. Hierdoor zal de aarde minder kou doorlaten. Daarom wordt kruipruimte isolatie ook bodemisolatie genoemd.

Bodemisolatie Westerkwartier
Vloerisolatie Westerkwartier

Vloerisolatie Marum

Er kan veel tocht binnendringen of warmte verloren gaan door de vloer van je huis. Je kunt het binnen warm en droog houden door de vloeren te isoleren. Neem voor een gratis en vrijblijvende offerte van vloerisolatie contact met ons op. Dit werpt licht op hoeveel het kost om vloeren te isoleren. Bij vloerisolatie in Marum helpen we graag.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Marum

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Marum is werkzaam in de gemeente Westerkwartier. Woon je in Marum, Het Malijk, Nuis, De Linde, Willemstad, De Haar, Jonkersvaart, Keuningswijk, Heineburen, Veldstreek, Breemen, De Haspel, Boerenstreek, Kokswijk, Zethuis, Topweer, Balktil, Hamrik, De Snipperij, Leek, Zuidhorn of regio? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies