Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Winsum

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Winsum en omgeving!

Isoleren in Winsum

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Winsum!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele gemeente Het Hogeland. Dus ook in Winsum kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Het Hogeland

Spouwmuurisolatie Winsum

De warmte in huis wordt beter behouden met spouwmuurisolatie. Dit heeft een positieve impact op de energierekening in de winter. Daarnaast houdt een spouwmuur met voldoende isolatie de hitte buiten in de zomer. Verhoog het comfort en bespaar geld door de spouw te isoleren.

Dakisolatie Winsum

Voor zowel platte als schuine daken is dakisolatie overal in Winsum en omstreken bereikbaar. Isolatie voor het dak kan van binnenuit of buitenaf worden aangebracht. Maar de dakbedekking van een plat of hellend dak moet worden verwijderd als dit van de buitenkant wordt gedaan. Bij isolatie van de binnenzijde hoeft dit uiteraard niet.

Dakisolatie Het Hogeland

Gevelisolatie Winsum

Het isoleren van de buitenmuren van een huis wordt gevelisolatie genoemd. Hiervoor wordt ook wel de term muurisolatie gebruikt. Er zijn talloze materialen, kleuren, vormen en afwerkingen om uit te kiezen. Meer weten over het isoleren van de gevel? Je kunt bij ons terecht voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Kruipruimte isolatie Winsum

Isolatie van de kruipruimte wordt geadviseerd als de vloer van je huis in Winsum vochtig of nat is. Om een laag warme, droge lucht te genereren, wordt isolatiemateriaal op de kruipruimtevloer gelegd. Hierdoor zal de grond minder kou doorlaten. Kruipruimte isolatie wordt daarom ook wel bodemisolatie genoemd.

Bodemisolatie Het Hogeland
Vloerisolatie Het Hogeland

Vloerisolatie Winsum

Is de vloer van je huis koud of laat deze teveel tocht door? Isolatie voor de vloeren kan worden aangebracht om het binnen warm en droog te houden. Neem voor een gratis en vrijblijvende offerte van vloerisolatie contact met ons op. Dit geeft informatie over de prijs van vloerisolatie. In Winsum en regio helpen we je graag verder.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Winsum

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Winsum is werkzaam in de hele gemeente Het Hogeland. Woon je in Winsum, Bedum, Uithuizen, Obergum, Tijum, Valcum, Lutkehuizen, Schaphalsterzijl, Harssens, Wierum, Abbeweer, De Dingen, Hammeland, Den Hander, De Horn, Oosterhuizen, Breede, Hiddingezijlo, Kaakhorn, Wierhuizen, Midhuizen of omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies