Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Bedum

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Bedum en omgeving!

Isoleren in Bedum

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Bedum!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele gemeente Het Hogeland. Dus ook in Bedum kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Het Hogeland

Spouwmuurisolatie Bedum

Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte van het huis langer aanhoudt. De energierekening wordt hier gedurende de winter aanzienlijk door beïnvloed. Ook in de zomer wordt de warmte buiten gehouden door een spouwmuur met goede isolatie. Door de spouw te isoleren, verhoog je het comfort en verlaag je de kosten.

Dakisolatie Bedum

Dakisolatie is overal in Bedum en omstreken beschikbaar voor zowel platte als hellende daken. Dakisolatie kan zowel binnen als buiten worden aangebracht. Maar als de buitenzijde van een plat of hellend dak geïsoleerd wordt, dient eerst de gehele dakbedekking te worden verwijderd. Bij isolatie van binnenuit hoeft dit niet.

Dakisolatie Het Hogeland

Gevelisolatie Bedum

Het isoleren van de buitenmuren van een woning noemen we gevelisolatie. Om deze reden wordt ook de term muurisolatie gebruikt. Er zijn veel soorten materialen, kleuren, vormen en afwerkingen beschikbaar. Spreekt het isoleren van de gevel je aan? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Kruipruimte isolatie Bedum

Als de vloer van je huis nat of vochtig is, is isolatie van de bodem aan te raden. Daarbij wordt isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte geplaatst om een laag warme, droge lucht te creëren. De bodem zal daardoor minder kou doorlaten. Kruipruimte isolatie wordt ook wel bodemisolatie genoemd.

Bodemisolatie Het Hogeland
Vloerisolatie Het Hogeland

Vloerisolatie Bedum

Heb je het koud op de vloer van je huis? Om de warmte en droogte binnen te behouden, kan onder de vloer isolatie worden geplaatst. Neem voor een vrijblijvende offerte voor vloerisolatie contact met ons op. Je kunt dan zien hoeveel het gaat kosten om de vloeren te isoleren. Wij bieden je graag vloerisolatie in Bedum voor jouw huis.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Bedum

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Bedum is werkzaam in de hele gemeente Het Hogeland. Woon je in Bedum, Rodeschool, Den Haver, Ter Laan, Sint Annerhuisjes, Oosterheerd, Westerdijkshorn, Winsum, Reidland, Ellerhuizen, Onderwierum, Rodewolt, Menkeweer, De Vennen, Stitstwerd, Eelswerd, Uithuizen of wijde omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies