Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Haren

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Haren en omgeving!

Isoleren in Haren

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Haren!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele gemeente Groningen. Dus ook in Haren en omgeving kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Groningen

Spouwmuurisolatie Haren

Door spouwmuurisolatie houdt je woning langer warmte vast. De isolatie van de spouwmuur heeft dan ook een grote invloed op de energiekosten in de winter. Maar ook in de zomer houdt een spouw met goede isolatie warmte van buiten tegen. Zo is het isoleren van de spouw gunstig voor zowel het comfort als de portemonnee.

Dakisolatie Haren

Dakisolatie is beschikbaar voor zowel platte als schuine daken in Haren en aangrenzende plaatsen. Zowel de binnen- als de buitenkant van een dak kan geïsoleerd worden. Als een dak aan de buitenzijde wordt geïsoleerd, moet een plat of een hellend dak in zijn geheel worden verwijderd. Dit is niet nodig bij isolatie van binnenuit.

Dakisolatie Groningen
Buitengevelisolatie Groningen

Gevelisolatie Haren

Het isoleren van de buitenmuren van een huis staat bekend als gevelisolatie. Om deze reden wordt het ook wel muurisolatie genoemd. Elke woning heeft de mogelijkheid om gevelisolatie te laten plaatsen. Er zijn verschillende materialen, kleuren, vormen en afwerkingen waaruit je kan kiezen. Neem hiervoor contact op.

Kruipruimte isolatie Haren

Wanneer de kruipruimtevloer van je woning nat of vochtig is, is bodemisolatie aan te raden. Door het aanbrengen van een isolerende laag onderaan de kruipruimte ontstaat er een laag droge, warme lucht. En daardoor trekt er minder kou door de bodem. Isolatie van de bodem wordt kruipruimte isolatie genoemd.

Bodem isoleren Groningen
Vloerisolatie Groningen

Vloerisolatie Haren

Warmte en vocht worden met behulp van vloerisolatie buiten gehouden. Heb jij een koude vloer thuis? Of is er een probleem met de isolatie van de vloer van de woning? Voor een vrijblijvende prijsopgave voor het isoleren van de vloer kunt u contact met ons opnemen. In Haren en omstreken helpen wij je graag met isoleren.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Haren

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Haren is werkzaam in de gemeente Groningen. Woon je in Haren, Glimmen, Meerstad, Onnen, Noordlaren, Harkstede, Hoogkerk of omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies