Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Hoogkerk

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Hoogkerk en omgeving!

Isoleren in Hoogkerk

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Hoogkerk!

  Naam
  Postcode
  Straat
  Huisnummer
  E-mail
  TelefoonVoor eventuele vragen
  Opmerking

  Gratis en vrijblijvend

  Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Isolatiebedrijf nodig?

  Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele gemeente Groningen. Dus ook in Hoogkerk en omgeving kunnen we helpen en adviseren.

  Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

  Spouwmuur isoleren Groningen

  Spouwmuurisolatie

  Door spouwmuurisolatie blijft de warmte langer in je woning. In de winter bespaart spouwmuurisolatie geld op de energiekosten. En in de zomer houdt een goed geïsoleerde spouwmuur de warmte juist buiten. Het isoleren van de spouw is dus niet alleen gunstig voor de portemonnee, maar ook voor het comfort.

  Dakisolatie Hoogkerk

  Dakisolatie is mogelijk voor zowel platte als schuine daken en kan zowel aan de binnen- als buitenkant van de dakconstructie worden aangebracht. Als een plat dak of hellend dak vanaf de buitenkant geïsoleerd wordt, dient de gehele dakbedekking te worden verwijderd. Bij isolatie van de binnenkant is dit niet nodig.

  Dakisolatie Groningen
  Buitengevelisolatie Groningen

  Gevelisolatie Hoogkerk

  Gevelisolatie is het isoleren van de (buiten)muren van een woning. Om die reden wordt het ook wel muurisolatie genoemd. Het isoleren van de gevels van elk pand in Hoogkerk is mogelijk. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan materialen, kleuren, vormen en type afwerkingen. Vraag direct om een gratis en vrijblijvende offerte.

  Kruipruimte isolatie

  Isolatie van de kruipruimte wordt geadviseerd als de vloer nat of vochtig is. De onderkant van de kruipruimte van het huis wordt middels bodemisolatie voorzien van een laag warme, droge lucht dankzij isolatiemateriaal. Hierdoor zal de bodem minder kou vasthouden. Dit wordt ook wel kruipruimte isolatie genoemd.

  Bodem isoleren Groningen
  Vloerisolatie Groningen

  Vloerisolatie Hoogkerk

  Vloerisolatie houdt de vloer binnen warm en droog. Heeft jouw huis een koude vloer? Of is de vloer van de woning nog niet geïsoleerd? De beste vloerisolatie in Hoogkerk en omstreken bieden wij je graag aan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het isoleren van de vloer van jouw woning.

  Waarom ons isolatiebedrijf?

  Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Hoogkerk

  Ervaring

  Veel ervaring in isoleren en
  isolatie advies

  Maatwerk

  Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

  Kwaliteit

  Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

  Werkgebied

  Ons isolatiebedrijf in Hoogkerk is werkzaam in de gemeente Groningen. Woon je in Hoogkerk, Haren, Ten Boer, Glimmen, Ten Post, Meerstad, Onnen, Noordlaren, Thesinge, Garmerwolde, Woltersum, Harkstede, Sint-Annen, Lageland, Winneweer of Lellens? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.