Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Hoogkerk

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Hoogkerk en omgeving!

Isoleren in Hoogkerk

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Hoogkerk!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele gemeente Groningen. Dus ook in Hoogkerk kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuur isoleren Groningen

Spouwmuurisolatie Hoogkerk

Door spouwmuurisolatie blijft de warmte langer in je woning. In de winter bespaart spouwmuurisolatie geld op de energiekosten. En in de zomer houdt een goed geïsoleerde spouwmuur de warmte juist buiten. Het isoleren van de spouw is dus niet alleen gunstig voor de portemonnee, maar ook voor het comfort.

Dakisolatie Hoogkerk

Dakisolatie is mogelijk voor zowel platte als schuine daken en kan zowel aan de binnen- als buitenkant van de dakconstructie worden aangebracht. Als een plat dak of hellend dak vanaf de buitenkant geïsoleerd wordt, dient de gehele dakbedekking te worden verwijderd. Bij isolatie van de binnenkant is dit niet nodig.

Dakisolatie Groningen
Buitengevelisolatie Groningen

Gevelisolatie Hoogkerk

Gevelisolatie is het isoleren van de (buiten)muren van een woning. Om die reden wordt het ook wel muurisolatie genoemd. Het isoleren van de gevels van elk pand in Hoogkerk is mogelijk. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan materialen, kleuren, vormen en type afwerkingen. Vraag direct om een gratis en vrijblijvende offerte.

Kruipruimte isolatie Hoogkerk

Isolatie van de kruipruimte wordt geadviseerd als de vloer nat of vochtig is. De onderkant van de kruipruimte van het huis wordt middels bodemisolatie voorzien van een laag warme, droge lucht dankzij isolatiemateriaal. Hierdoor zal de bodem minder kou vasthouden. Dit wordt ook wel kruipruimte isolatie genoemd.

Bodem isoleren Groningen
Vloerisolatie Groningen

Vloerisolatie Hoogkerk

Vloerisolatie houdt de vloer binnen warm en droog. Heeft jouw huis een koude vloer? Of is de vloer van de woning nog niet geïsoleerd? De beste vloerisolatie in Hoogkerk en omstreken bieden wij je graag aan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het isoleren van de vloer van jouw woning.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Hoogkerk

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Hoogkerk is werkzaam in de gemeente Groningen. Woon je in Hoogkerk, Vinkhuizen, De Held, Kleiwerd, Dorkwerd, Gravenburg, Slaperstil, Paddepoel of omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies