Meteen naar de inhoud

Zonnepanelen Groningen

Installateur in Groningen

Als installateur zijn wij dagelijks actief met het energiezuinig maken van woningen in Groningen. We adviseren je graag over alles rond zonnepanelen: van opbrengsten per paneel tot de beste omvormer. Neem vrijblijvend contact op en ontvang binnen twee werkdagen gratis een vrijblijvende offerte op maat.

Contact

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen hebben vele voordelen. Door je eigen energie op te wekken, hoef je bijvoorbeeld minder stroom te kopen. Op die manier kun je jaarlijks eenvoudig honderden euro’s besparen.

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Goed voor het milieu

Wat kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen hangen af van het aantal panelen, het type zonnepaneel, het soort omvormer, materialen en installatie. Wil je weten wat zonnepanelen kosten voor op jouw woning? Vraag dan binnen 1 minuut een gratis offerte aan en kijk wat je kunt besparen. Dit is geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen is een goede investering die je ongeveer in 10 jaar terugverdient. Een zonnepaneel gaat doorgaans 25 jaar mee, dus hierdoor heb je 15 jaar lang gratis energie. Met de hoge energieprijzen is dat erg aantrekkelijk. Bovendien krijg je subsidie op de aanschaf én kun je de btw terugkrijgen. Ben je benieuwd of jouw woning geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan vrijblijvend contact op voor gratis advies.

Zonnepanelen huren

Twijfel je over het aanschaffen van zonnepanelen? Heeft jouw woning bijvoorbeeld wel een geschikt eigen dak, maar zie je op tegen de investering? Dan kun je ook zonnepanelen huren. Je hebt in dit geval geen kosten voor onderhoud of reparatie en kunt panelen in de toekomst al dan niet alsnog overkopen. Wil je panelen huren? Neem contact op en krijg een vrijblijvende aanbieding op maat.

Waarom onze installateurs?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van energiebesparing in Groningen

Ervaring

Jarenlange ervaring in verduurzaming

Maatwerk

Altijd een offerte op maat
met heldere prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame materialen

Werkgebied

Onze installateurs zijn actief in de hele provincie Groningen. Woon je in de gemeente Groningen, Eemsdelta, Het Hogeland, Midden-Groningen, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam, Westerkwartier of Westerwolde? Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies