Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Ten Boer

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Ten Boer en omgeving!

Isoleren in Ten Boer

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Vul je gegevens in en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Ten Boer!

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele regio. Dus ook in Ten Boer en omgeving kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Spouwmuurisolatie Ten Boer

Het isoleren van de spouwmuur is een rendabele en populaire isolatiemaatregel. Dankzij spouwmuurisolatie blijft je woning in de winter namelijk lekker warm en houd je in de zomer de hitte juist buiten de deur. Het isoleren van de spouwmuur is overigens niet alleen goed voor de portemonnee, maar draagt ook bij aan het wooncomfort. Wil je weten wat de kosten en mogelijkheden zijn voor spouwmuurisolatie in Ten Boer? Neem gerust contact op.

Dakisolatie Ten Boer

Dakisolatie is een van de meest rendabele vormen van isolatie in Ten Boer, omdat warmte in huis naar boven stijgt en met dakisolatie wordt tegengehouden. Of je nu een plat of hellend dak hebt, wij kunnen de isolatie aanbrengen aan de binnen- óf aan de buitenzijde van het dak. Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen bij het isoleren van het dak van je woning? In Ten Boer en omgeving ben je bij ons aan het juiste adres.

Gevelisolatie Ten Boer

Gevelisolatie is een populaire manier om de muren van je huis in Ten Boer te isoleren. Hierbij wordt de buitenkant van de muur geïsoleerd. Het isoleren van de gevel is met name aantrekkelijk voor huizen zonder spouwmuur en is het voor vrijwel elke woning in Ten Boer een geschikt alternatief. Wil jij ook graag de muren van jouw huis laten isoleren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Kruipruimte isolatie Ten Boer

Door kruipruimte isolatie aan te brengen, ontstaat er een droge en warme luchtlaag in de kruipkelder die kou en vocht tegenhoudt. Dit draagt niet alleen bij aan het behoud van warmte in je woning, maar ook aan een gezond binnenklimaat. Maar ook als je problemen wilt voorkomen met vocht en kou die via de kruipruimte omhoog trekken, is bodemisolatie een goede oplossing. Een vochtige bodem kan namelijk zorgen voor schimmel, stank en rot. In Ten Boer de kruipruimte laten isoleren? Wij helpen je graag!

Vloerisolatie Ten Boer

Vloerisolatie is een effectieve manier om kou en tocht van onder de vloer tegen te houden en zo energie te besparen. Bovendien is het isolatiemateriaal gemakkelijk aan te brengen onder de vloer, wat zorgt voor een duurzame oplossing. Woon jij in Ten Boer en wil je ook genieten van een comfortabele en warme vloer? Kies dan voor vloerisolatie! Wil je weten of de vloer van je woning geschikt is? Vraag vrijblijvend naar de kosten en mogelijkheden.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Ten Boer

Ervaring

Veel ervaring in isoleren en
isolatie advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Ten Boer is werkzaam in de hele regio. Woon je in Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Garmerwolde, Lellens, Sint Annen, Woltersum, Lutjewijtwerd of wijde omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies