Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Isolatie in Oost-Groningen (actie)

Isolatie in Oost-Groningen (actie)

Op dinsdag 17 mei 2022 wordt er een online informatiebijeenkomst gehouden over de mogelijkheden van isolatie in Oost-Groningen. Tevens kunnen woningeigenaren uit de Oost-Groninger gemeenten meedoen aan een gezamenlijke isolatie-actie waarbij een isolatie offerte op maat kan worden opgevraagd met groepsvoordeel. Op die manier ontvangen zij een scherpe prijs van een betrouwbaar isolatiebedrijf. De actie en bijeenkomst wordt indirect mede mogelijk gemaakt dankzij Regio Deal Oost-Groningen.

Samen isoleren in Oost-Groningen

Bij veel huizen in Oost-Groningen die tussen 1920 en 1988 zijn gebouwd ontbreekt het aan goede isolatie. Hierdoor ontsnapt de warmte uit het huis naar buiten en kost het aanzienlijk meer energie en geld om de woning op temperatuur te houden. Verduurzaming via isolatie zorgt voor een forse besparing op de energiekosten en is daarnaast gunstig voor de waarde van een woning. Daarom slaan de gemeenten van Oost-Groningen hun handen ineen om geïnteresseerden te informeren over de voordelen van isolatie.

Informatiebijeenkomst isolatie

De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door Jouwbespaarcoach, een gezamenlijk initiatief van de Oost-Groninger gemeenten om woningeigenaren uit Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde te helpen met besparen op hun woonlasten en hun woning te verduurzamen. Geïnteresseerden kunnen van 19.30 tot 20.30 uur online aanschuiven bij het webinar. Daar horen zij alles over de isolatie-actie, financieringsmogelijkheden zoals isolatie subsidie en leningen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Het webinar is later terug te kijken.

Isolatie-actie Oost-Groningen

Voor de isolatie-actie heeft het Regionaal Energieloket offertes van verschillende isolatiebedrijven uit Groningen met elkaar vergeleken. Dat is gedaan op basis van meer dan 30 punten, waaronder ervaring, garanties en prijs. Vervolgens is er een vaste prijs afgesproken voor iedereen die isolatie in Oost-Groningen wil laten uitvoeren via deze actie. Zo komen woningeigenaren niet voor verrassingen te staan als ze een offerte ontvangen en zijn ze verzekerd van lage prijzen, lange garanties, een ervaren isolatiebedrijf en isolatiemateriaal van hoge kwaliteit.

💬 Gratis advies